Κηδεια Γεννηματα - ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΔΕΙΑ / Η φώφη γεννηματά κηδεύεται ως ενεργεία υπουργός.

Η ελλάδα αποχαιρέτησε το μεσημέρι της τετάρτης τη φώφη γεννηματά σε. To ύστατο χαίρε είπαν η οικογένεια, οι φίλοι, οι σύντροφοι από το πασοκ, σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος και πλήθος κόσμου στη φώφη γεννηματά. Η φώφη γεννηματά κηδεύεται ως ενεργεία υπουργός. Της φώφης γεννηματά λυγίζει πάνω από το φέρετρο στην κηδεία της. Η κηδεία της φώφης γεννηματά.

Ο σύζυγός της, ανδρέας τσούνης μαζί με τα τρία της παιδιά, την αμαλία, τον γιώργο γεννηματά και τη μικρότερη κατερίνα λένε το ύστατο χαίρε. ΚÎ'ΤΕΡΡΕΥΣΕ ΜΠΡΟΣΤÎ' ΣΤΗΝ Î'Î
ΚÎ'ΤΕΡΡΕΥΣΕ ΜΠΡΟΣΤÎ' ΣΤΗΝ Î'Î"ΕΙÎ' from www.tastv.gr
Στην κηδεία της φώφης γεννηματά εκφώνησε ομιλία η κατερίνα σακελλαροπούλου. Τραγικές φιγούρες ο σύζυγος και τα τρία παιδιά της. Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, η οικογένεια της φώφης γεννηματά έφτασε στην μητρόπολη αθηνών για να την αποχαιρετήσει για τελευταία φορά. Η ελλάδα αποχαιρέτησε το μεσημέρι της τετάρτης τη φώφη γεννηματά σε. Η φώφη γεννηματά κηδεύεται ως ενεργεία υπουργός. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν τον πόνο του. Η πρώτη πολίτης της χώρας χαρακτήρισε την εκλιπούσα πρότυπο . Έπεσε πάνω στο φέρετρο ο σύζυγός της.

Της φώφης γεννηματά λυγίζει πάνω από το φέρετρο στην κηδεία της.

Η φώφη γεννηματά κηδεύεται ως ενεργεία υπουργός. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν τον πόνο του. Η ελλάδα αποχαιρέτησε το μεσημέρι της τετάρτης τη φώφη γεννηματά σε. To ύστατο χαίρε είπαν η οικογένεια, οι φίλοι, οι σύντροφοι από το πασοκ, σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος και πλήθος κόσμου στη φώφη γεννηματά. Έπεσε πάνω στο φέρετρο ο σύζυγός της. Η πρώτη πολίτης της χώρας χαρακτήρισε την εκλιπούσα πρότυπο . Στην κηδεία της φώφης γεννηματά εκφώνησε ομιλία η κατερίνα σακελλαροπούλου. Της φώφης γεννηματά λυγίζει πάνω από το φέρετρο στην κηδεία της. Η κηδεία της φώφης γεννηματά. Ο σύζυγός της, ανδρέας τσούνης μαζί με τα τρία της παιδιά, την αμαλία, τον γιώργο γεννηματά και τη μικρότερη κατερίνα λένε το ύστατο χαίρε. Αποχαιρετισμός στην πρόεδρο του κινήματος αλλαγής. Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, η οικογένεια της φώφης γεννηματά έφτασε στην μητρόπολη αθηνών για να την αποχαιρετήσει για τελευταία φορά. Τραγικές φιγούρες ο σύζυγος και τα τρία παιδιά της.

Η κηδεία της φώφης γεννηματά. To ύστατο χαίρε είπαν η οικογένεια, οι φίλοι, οι σύντροφοι από το πασοκ, σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος και πλήθος κόσμου στη φώφη γεννηματά. Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, η οικογένεια της φώφης γεννηματά έφτασε στην μητρόπολη αθηνών για να την αποχαιρετήσει για τελευταία φορά. Ένα λιποθυμικό επεισόδιο υπέστη ο γιώργος κατρούγκαλος ενώ βρισκόταν στη μητρόπολη αθηνών για την εξόδιο . Στην κηδεία της φώφης γεννηματά εκφώνησε ομιλία η κατερίνα σακελλαροπούλου.

Η φώφη γεννηματά κηδεύεται ως ενεργεία υπουργός. ΚÎ'ΤΕΡΡΕΥΣΕ ΜΠΡΟΣΤÎ' ΣΤΗΝ Î'Î
ΚÎ'ΤΕΡΡΕΥΣΕ ΜΠΡΟΣΤÎ' ΣΤΗΝ Î'Î"ΕΙÎ' from www.tastv.gr
To ύστατο χαίρε είπαν η οικογένεια, οι φίλοι, οι σύντροφοι από το πασοκ, σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος και πλήθος κόσμου στη φώφη γεννηματά. Η κηδεία της φώφης γεννηματά. Η πρώτη πολίτης της χώρας χαρακτήρισε την εκλιπούσα πρότυπο . Η φώφη γεννηματά κηδεύεται ως ενεργεία υπουργός. Τραγικές φιγούρες ο σύζυγος και τα τρία παιδιά της. Στην κηδεία της φώφης γεννηματά εκφώνησε ομιλία η κατερίνα σακελλαροπούλου. Ένα λιποθυμικό επεισόδιο υπέστη ο γιώργος κατρούγκαλος ενώ βρισκόταν στη μητρόπολη αθηνών για την εξόδιο . Της φώφης γεννηματά λυγίζει πάνω από το φέρετρο στην κηδεία της.

Αποχαιρετισμός στην πρόεδρο του κινήματος αλλαγής.

Η πρώτη πολίτης της χώρας χαρακτήρισε την εκλιπούσα πρότυπο . Η κηδεία της φώφης γεννηματά. Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, η οικογένεια της φώφης γεννηματά έφτασε στην μητρόπολη αθηνών για να την αποχαιρετήσει για τελευταία φορά. Της φώφης γεννηματά λυγίζει πάνω από το φέρετρο στην κηδεία της. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν τον πόνο του. Ο σύζυγός της, ανδρέας τσούνης μαζί με τα τρία της παιδιά, την αμαλία, τον γιώργο γεννηματά και τη μικρότερη κατερίνα λένε το ύστατο χαίρε. Τραγικές φιγούρες ο σύζυγος και τα τρία παιδιά της. Αποχαιρετισμός στην πρόεδρο του κινήματος αλλαγής. Στην κηδεία της φώφης γεννηματά εκφώνησε ομιλία η κατερίνα σακελλαροπούλου. Η ελλάδα αποχαιρέτησε το μεσημέρι της τετάρτης τη φώφη γεννηματά σε. Έπεσε πάνω στο φέρετρο ο σύζυγός της. Ένα λιποθυμικό επεισόδιο υπέστη ο γιώργος κατρούγκαλος ενώ βρισκόταν στη μητρόπολη αθηνών για την εξόδιο . To ύστατο χαίρε είπαν η οικογένεια, οι φίλοι, οι σύντροφοι από το πασοκ, σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος και πλήθος κόσμου στη φώφη γεννηματά.

Της φώφης γεννηματά λυγίζει πάνω από το φέρετρο στην κηδεία της. Έπεσε πάνω στο φέρετρο ο σύζυγός της. Αποχαιρετισμός στην πρόεδρο του κινήματος αλλαγής. Η κηδεία της φώφης γεννηματά. To ύστατο χαίρε είπαν η οικογένεια, οι φίλοι, οι σύντροφοι από το πασοκ, σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος και πλήθος κόσμου στη φώφη γεννηματά.

Τραγικές φιγούρες ο σύζυγος και τα τρία παιδιά της. ΚÎ'ΤΕΡΡΕΥΣΕ ΜΠΡΟΣΤÎ' ΣΤΗΝ Î'Î
ΚÎ'ΤΕΡΡΕΥΣΕ ΜΠΡΟΣΤÎ' ΣΤΗΝ Î'Î"ΕΙÎ' from www.tastv.gr
Ένα λιποθυμικό επεισόδιο υπέστη ο γιώργος κατρούγκαλος ενώ βρισκόταν στη μητρόπολη αθηνών για την εξόδιο . Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν τον πόνο του. Αποχαιρετισμός στην πρόεδρο του κινήματος αλλαγής. Η πρώτη πολίτης της χώρας χαρακτήρισε την εκλιπούσα πρότυπο . Τραγικές φιγούρες ο σύζυγος και τα τρία παιδιά της. To ύστατο χαίρε είπαν η οικογένεια, οι φίλοι, οι σύντροφοι από το πασοκ, σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος και πλήθος κόσμου στη φώφη γεννηματά. Της φώφης γεννηματά λυγίζει πάνω από το φέρετρο στην κηδεία της. Η φώφη γεννηματά κηδεύεται ως ενεργεία υπουργός.

Έπεσε πάνω στο φέρετρο ο σύζυγός της.

Η ελλάδα αποχαιρέτησε το μεσημέρι της τετάρτης τη φώφη γεννηματά σε. Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, η οικογένεια της φώφης γεννηματά έφτασε στην μητρόπολη αθηνών για να την αποχαιρετήσει για τελευταία φορά. Στην κηδεία της φώφης γεννηματά εκφώνησε ομιλία η κατερίνα σακελλαροπούλου. To ύστατο χαίρε είπαν η οικογένεια, οι φίλοι, οι σύντροφοι από το πασοκ, σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος και πλήθος κόσμου στη φώφη γεννηματά. Τραγικές φιγούρες ο σύζυγος και τα τρία παιδιά της. Η φώφη γεννηματά κηδεύεται ως ενεργεία υπουργός. Έπεσε πάνω στο φέρετρο ο σύζυγός της. Της φώφης γεννηματά λυγίζει πάνω από το φέρετρο στην κηδεία της. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν τον πόνο του. Αποχαιρετισμός στην πρόεδρο του κινήματος αλλαγής. Ένα λιποθυμικό επεισόδιο υπέστη ο γιώργος κατρούγκαλος ενώ βρισκόταν στη μητρόπολη αθηνών για την εξόδιο . Η κηδεία της φώφης γεννηματά. Ο σύζυγός της, ανδρέας τσούνης μαζί με τα τρία της παιδιά, την αμαλία, τον γιώργο γεννηματά και τη μικρότερη κατερίνα λένε το ύστατο χαίρε.

Κηδεια Γεννηματα - ΚÎ'ΤΕΡΡΕΥΣΕ ΜΠΡΟΣΤÎ' ΣΤΗΝ Î'Î"ΕΙÎ' / Η φώφη γεννηματά κηδεύεται ως ενεργεία υπουργός.. Στην κηδεία της φώφης γεννηματά εκφώνησε ομιλία η κατερίνα σακελλαροπούλου. Η ελλάδα αποχαιρέτησε το μεσημέρι της τετάρτης τη φώφη γεννηματά σε. Η πρώτη πολίτης της χώρας χαρακτήρισε την εκλιπούσα πρότυπο . Αποχαιρετισμός στην πρόεδρο του κινήματος αλλαγής. Της φώφης γεννηματά λυγίζει πάνω από το φέρετρο στην κηδεία της.